NORDJYSK KOLLEGIUM

Nordjyllands smukkeste kollegium


Velkommen til Nordjysk Kollegium også kaldet NORK. Nordjysk Kollegium er et lejlighedskollegium i to etager med 196 lejligheder fordelt i 35 huse. Der er 96 toværelses, 52 halvandenværelses og 52 etværelses. Alle lejlighederne har eget bad og køkken, og der er to fælleshuse. Lejlighederne er bygget over to omgange, og første afdeling stod klar til indflytning i april 1990 og anden afdeling april 1997.

Du kan i menuerne til venstre finde en lang række informationer om kollegiet og dets lokalområde. Nuværende beboere kan logge ind, og se hvilke aktiviteter og foreninger der er mulighed for at deltage i. Her kan der også læses referater af beboerrådsmøder, laves booking af lokaler, findes telefonnumre og mailadresser på viceværter og andre personer samt meget mere.


Læs mere

LEJLIGHEDER


Nordjysk Kollegium er en selvejende institution som er bygget i to etaper der var færdigbygget i henholdsvis 1990 og 1997. Nordjysk Kollegium består af i alt 196 lejligheder som ligger i både stueetagen og på første etage. Der forfindes tre lejligheds typer

ET NÆRMERE KIG PÅ NORK

Kollegiet råder over en række faciliteter, som beboerne har fri adgang til.