FællesskaberBarudvalg


Kollegiet har et barudvalg, der i løbet af semestret månedligt indbyder til fredagsbar i det gamle fælleshus, hvor der serveres kolde øl og drinks til billige penge. Desuden lover barudvalget hyggelig stemning og god musik. Udover fredagsbaren stå barudvalget også for andre sociale arrangementer og fester på kollegiet såsom sommerfest, Tour de Chambre, Beerpong turnering og andre sjove tema-fester. Du vil løbende kunne følge med i disse begivenhed på barudvalget facebookside "NORK-baren".

Spilklub


Kollegiet har en spilklub der kører hver onsdag kl. 19.00 i det gamle fælleshus. Her mødes beboerne til hyggeligt samvær og brætspil. Kollegiet har selv indkøb en lang række brætspil der stilles frem til spilklub, men beboerne selv er også velkomne til at medbringe egne spil. Udover at mødes hver onsdag afholder spilklubben også spilweekender, hvor der bl.a. er fællesspisning og tid til at fordybe dig i de længere og mere krævende spil.

Bogklub


Kollegiet har en bogklub der mødes en gang om måneden til en hyggelig og konstruktiv debat om en bog, de alle har læst hjemme. Efter hvert endt møde, får et nyt medlem lov til at vælge hvilken bog, der skal læses til næste gang klubben mødes. Er du glad for at læse, og synes du at et afbræk fra al faglitteraturen kan være skøn en gang i mellem, så er bogklubben bestemt noget for dig. Bogklubben findes ligeledes på facebook, hvor du kan kontakte de ansvarlige og evt. melde dig ind. Bogklubben er ganske uforpligtende, og giver god mulighed for at lære andre kollegianere at kende. Find dem i deres facebook gruppe NORK - Bogklubben.

Andre fællesskaber


Hvis du er interesseret i at starte dit eget fællesskab, er du selvfølgelig altid velkommen! Du kan endda også søge midler hos beboerrådet, hvis jeres fællesskab mangler noget.