FællesskaberBarudvalg


Kollegiet har et barudvalg, der i løbet af semestret månedligt indbyder til fredagsbar i det gamle fælleshus, hvor der serveres kolde øl og drinks til billige penge. Desuden lover barudvalget hyggelig stemning og god musik. Udover fredagsbaren står barudvalget også for andre sociale arrangementer og fester på kollegiet såsom sommerfest, Tour de Chambre, Beerpong turnering og andre sjove tema-fester. Du vil løbende kunne følge med i disse begivenhed på barudvalget facebookside "NORK-baren".

Spilklub


Kollegiet har en spilklub, der mødes hver uge i det nye fælleshus. Her mødes beboerne til hyggeligt samvær og brætspil. Kollegiet har selv indkøb en lang række brætspil, der stilles frem til spilklub, men beboerne selv er også velkomne til at medbringe egne spil. Udover at mødes hver uge, afholder spilklubben også events på bl.a. Dice n' Drinks og juleevent med snacks and spilhygge. Der laves ugentlige afstemninger på brætspilsklubbens facebookside, hvor alle beboere kan gå ind og stemme.

Knævreklubben - nu med garn


”Knævreklubben” er en kreativ klub, der mødes én gang i ugen, hvor man kan være social, mens man bruger sine kreative evner. Klubben har også et begyndersæt liggende, hvis man vil udforske sine evner inden for hækling eller strikning. Så hvis du har lyst til at møde nogle nye mennesker eller måske fordybe dig i en hobby, tager knævreklubben godt imod dig. Til Norks LAN-arrangementer har klubben stået for bl.a. kreativ bagning, som alle beboere er velkomne til at deltage i.

Andre fællesskaber


Hvis du er interesseret i at starte dit eget fællesskab, er du selvfølgelig altid velkommen! Du kan endda også søge midler hos beboerrådet, hvis jeres fællesskab mangler noget.