Faciliteter


Kollegiet råder over en række faciliteter, som beboerne har fri adgang til. For at bruge disse faciliteter skal beboeren først booke dem i vores booking system.
Da vi alle gerne vil have, at vores kollegium ser pænt ud, og at vores ting virker, er det et krav, at man rydder pænt op efter sig, når man er færdig med at benytte faciliteterne.

Nedenstående liste og billede giver et overblik over kollegiets faciliter, samt hvor de kan findes. Ideer til nye faciliteter eller ønsker til de nuværende kan sendes til beboerrådet (bb@nork.dk).
  1. Fælleshuse
  2. Vaskehuset
  3. Fitnessrum
  4. Biograf
  5. Grupperum
  6. Parkering
  7. Cykel- og haveredskaber

Fælleshuse


Der er to fælleshuse på Nordjysk Kollegium:
  • Det nye fælleshus (nr. 176) med plads til 48 personer, som kan lejes i weekender i lige uger.
  • Det gamle fælleshus (nr. 276) med plads til 30 personer, som kan lejes i weekender i ulige uger.
Fælleshusene kan desuden bookes på hverdage ved hjælp af hjemmesidens bookingsystem.
Læs mere

Vaskerum


I det gamle fælleshus (nr. 276) finder man vaskehuset med vaskemaskiner og tørretumblere . Udover dette er der også tørrerum med udluftning samt stativer til rådighed for beboerne.

Den samlede vaskeregning for hver måned bliver opkrævet sammen med huslejen.

Fitnessrum


Nordjysk Kollegium har et fuldt udstyret fitnesssrum med god plads og udluftning. Rummet kan bookes for at sikre sig førsteret til udstyret. Rummet indeholder desuden både stor TV-skærm samt musikanlæg.
Læs mere

Biograf


Biografen er opsat med en projektor, surroundsound og 12 lækre biografsæder. Kollegiet har yderligere købt adgang til den store Stofa-pakke til fri afbenyttelse i rummet. Der er også installeret en PS3 konsol.

Grupperum


Nordjysk Kollegium stiller to grupperum til rådighed med trådløs internet, mulighed for PC-tilslutning til 50" TV (HDMI eller VGA) og whiteboard tavle. Grupperummene kan findes i det gamle fælleshus (nr. 276) og bookes via hjemmesiden i op til 6 timer ad gangen. Der er borde og stole i rummet med plads til 6 personer.

Parkering


Nordjysk Kollegium har to parkeringspladser til biler. Den gamle (sydlige) parkeringsplads med 44 pladser og den nye (nordlige) parkeringsplads med 28 pladser. Yderligere er der mulighed for parkering af motorcykler, knallerter og scootere i motorcykelgaragen. Parkeringspladserne varetages af Q-park. Det skal desuden nævnes, at brandvejen ikke må benyttes til parkering men udelukkende til af- og pålæsning samt ved flytning.

Cykel- og haveredskaber


Nordjysk Kollegium stiller en arbejdsplads til rådighed til cykelreparation. Denne kan findes i garagen ved siden af det gamle fælleshus (nr. 276), hvor have-redskaberne også står. På arbejdspladsen findes et værkstedsbord, kompressor og mulighed for at hænge cyklen op. Udover dette er der også mulighed for at låne en værktøjskasse specielt til cykelreparation. Denne værktøjskasse kan lånes af viceværterne i dagstimerne (7:00 til 15:00).