Fælleshuse


Kollegiet har to fælleshuse der begge rummer køkken, toiletter og et stort fællesområde med bl.a. TV og klaver. Det ene fælleshus (nr. 176) er beliggende i den nye afdeling af kollegiet, mens det andet fælleshus (nr. 276) er beliggende i den gamle afdeling.

Man benytter det trådløse internet i fælleshusene ved at forbinde til det trådløse netværk kaldet NORK. Når man efterfølgende forsøger at tilgå en hjemmeside vil man blive mødt af en login side. På denne side kan man benytte nemID eller sin telefon (SMS) til at få adgang.

Det nye fælleshus

I det nye fælleshus findes stort køkken og to moderniseret toiletter. Desuden findes her en stor festsal med et stort sofaarrangement, TV, borde, stole samt bordtennisbord. Fælleshuset kan lejes for 100-150 kr/dag i lige weekender til større arrangementer, hvor der er service og plads til 48 personer. Herved får du eneretten til fælleshuset i mindst 24 timer, og du skriver kontrakt med den pågældende udlejer. Fælleshuset kan både bookes og lejes via. kollegiets bookingsideSkriv til udlejning176@nork.dk, hvis du ønsker at leje det nye fælleshus.

Udenfor fælleshuset står bænke til rådighed samt en stor faststøbt grill. Desuden råder det nye fælleshus over en stor pavillonen, der kan lukkes helt eller delvist af.

Det gamle fælleshus

I det gamle fælleshus findes stort køkken, to moderniseret toiletter, vaskerum, grupperum, TV-rum samt fitnessrum. Desuden finder her en festsal med egen bar, bordfodboldbold, billardbord, borde og stole samt TV.  Festsalen kan lejes for 100-150 kr/dag i ulige weekender til større arrangementer, hvor der er service og plads til 30 personer. Herved får du eneretten til fælleshuset i mindst 24 timer, og du skriver kontrakt med den pågældende udlejer. Fælleshuset og dets faciliteter kan både bookes og lejes via. kollegiets bookingside. Skriv til udlejning276@nork.dk, hvis du ønsker at leje det nye fælleshus.

Det gamle fælleshus er også sæde for viceværternes kontor. Det er ligeledes også her du skal hente din nøgle, når du flytter ind på kollegiet.

Udenfor fælleshuset findes en overdækket terrasse med bænke til rådighed samt en stor faststøbt grill.