Lejligheder


Nordjysk Kollegium er en selvejende institution som er bygget i to etaper, der var færdigbygget i henholdsvis 1990 og 1997. Nordjysk Kollegium består af i alt 196 lejligheder som ligger i både stueetagen og på første etage. Alle lejligheder har en terrassedør, og lejligheder i stueetagen har en have med tilhørende terrasse, hvor lejligheder på førstesalen har en altan. Små variationer kan forekomme lejlighederne imellem på bl.a. klinker, lister, døre, og andet.

1-værelses


1-værelseslejligheder tilbydes enkeltpersoner og har et bruttoareal på 29 til 31 m2, afhængigt af lejligheden, med et nettoareal på 24 m2. Alle lejligheder har eget køkken, badeværelse (inklusiv toilet) og entré samt rigeligt med skabsplads.
Læs mere

1½-værelses


Kollegiet råder over 52 stk. 1½-værelses lejligheder som tilbydes enkeltpersoner. 1,5-værelseslejligheder tilbydes fortrinsvis ene-ansøgere, der har - eller venter børn, og derefter til ene-ansøgere uden børn. Lejlighederne har et bruttoareal på 38 til 40 m2, afhængigt af lejligheden, med et nettoareal på knapt 32 m2. Alle lejligheder har eget køkken, badeværelse (inklusive toilet), entré, og et kammer samt rigeligt med skabsplads. Alle lejligheder har en terrassedør, og lejligheder i stueetagen har en have med tilhørende terrasse, hvor lejligheder på førstesalen har en altan. Små variationer kan forekomme lejlighederne imellem på bl.a. klinker, lister, døre, og andet.
Læs mere

2-værelses


Kollegiet råder over 92 stk. 2-værelses lejligheder som tilbydes par og enkeltpersoner med en højere prioritet til par. Lejlighederne har et bruttoareal på 50 til 55 m2, afhængigt af lejligheden, med et nettoareal på lige over 43 m2. Alle lejligheder har eget køkken, badeværelse (inklusive toilet) og entré samt rigeligt med skabsplads.
Read more

SKRIV DIG OP MED DET SAMME